featured

2023 YILI ÇKS ÜRÜN GÜNCELLEME BAŞVURULARI BAŞLADI

service

 Konuyla ilgili bir açıklama yapan Samsun İl Tarım ve Orman Müdürümüz İbrahim Sağlam: “Üreticilerimiz, ÇKS 2023 ürün güncellemelerini 1 Şubat 2023 tarihinden itibaren  e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecekler veya dilerlerse, ÇKSkayıtlarının bulunduğuİlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinden de başvurularını yapabileceklerdir.

CKS KAPAK 1.2.2023

Ürün güncellenmesi; yıl içerisinde yetiştirileceği  beyan edilen  ürünlerde değişiklik olması, sehven hatalı bilgi verilmesi veya  ikinci ürün yetiştiriciliğinin yapılması gibi durumlarda gerekmektedir. Üreticilerimizin destekleme ödemelerinden faydalanabilmeleri için, yetiştirilen ürünlerin doğru beyan edilmesi ve herhangi bir mağduriyete meydan vermemek adına belirtilen süre içinde ürün güncellemelerini yapmaları önem arz etmektedir.

Başta da belirttiğim üzere 1 Şubat 2023 itibarıyla başlayacak olan Ürün Güncellemede son başvuru tarihi ise 28 Şubat 2023 olup, üreticilerimizin bu süre içerisinde işlemlerini gerek e-Devlet üzerinden ve gerekse İlçe Müdürlüklerimize bizzat gitmek suretiyle yapabileceklerini hatırlatır, bol bereketli bir üretim sezonu dilerim.” dedi. ​   

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 YILI ÇKS ÜRÜN GÜNCELLEME BAŞVURULARI BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin