featured

HAVZA MUHTARLARI DERNEĞİNDEN AK PARTİ SAMSUN BB ADAYI DOĞAN’A DESTEK

service

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşen toplantıda, “Karadeniz’in medarı iftarı Samsun. Adayımız Halit Doğan” diyerek Samsun Büyükşehir adayının Halit Doğan olduğunu duyurdu.

dogan 2

Programa AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’nın davetlisi olarak katılan Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Adem Şahin program sonrası Doğan’ı tebrik ederek tüm güçleri ile yanında olduklarını belirtti.

dogan 4

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Adem Şahin program sonrası yapmış olduğu açıklamada programda AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan olmak üzere Ak Parti Samsun Milletvekilleri ile görüşme imkanı bulduğunu ifade ederek; ” Cumhur İttifakının Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan  ilimize değer katacaktır.  Ak Parti Samsun BB Adayı Doğan’ın bizleri onurlandıran daveti ile Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşen toplantıya değerli başkanımıza destek olmak amacı ile katıldık. Havza’lı muhtarlar olarak  Ak Parti Samsun BB Adayı Doğan’nın yanındayız ve her zaman destekçisiyiz. Ak Parti Samsun BB Adayı Doğan’ın şahsım ve muhtarlarımıza adına tebirk ediyor ve başarılar diliyorum.”dedi.

TURGUT BOZYEL

ÇARŞAMBAGÜNCEL

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HAVZA MUHTARLARI DERNEĞİNDEN AK PARTİ SAMSUN BB ADAYI DOĞAN’A DESTEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin