featured

SASKİ’DEN HIZLI ÇÖZÜM EKİPLER 7/24 SAHADA

service

Bu yıl 22 Kasım itibariyle SASKİ ekipleri, kanalizasyon ve içme suyu başta olmak üzere 26 bin 630 arızaya müdahale ederek sorunları çözüme kavuşturdu. Samsunlulara en iyi şekilde hizmet sunmak için ekiplerin var gücüyle çalıştığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,  “Bölge bölge, nokta nokta, dağ-taş demeden görev yapıyor ve halkımıza hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz” dedi.Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü, abone memnuniyetini sağlamaya yönelik geliştirdiği çözüm odaklı hizmet anlayışıyla da örnek gösteriliyor. Bu kapsamda Alo 153 Kent Yönetim Merkezi bünyesinde hizmet veren Çağrı Birimi ile, SASKİ tarafından vatandaşların ihbarlarına anında çözüm üretiliyor.

BASKAN DEVECIDEN CHP LIDERI OZELE ZIYARET 4 1SASKIden hizli cozum 5SASKIden hizli cozum 3

ARIZALARA ANINDA MÜDAHALE

Gelen ihbarlar doğrultusunda SASKİ İlçe Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler bu yıl 22 Kasım itibariyle 17 ilçede 23 bin 240 içme suyu, 3 bin 390 kanalizasyon arızası, 14 bin 977 kanalizasyon ve yağmursuyu hattında tıkanıklık arızalarına müdahale ederek sorunu ortadan kaldırdı. Ayrıca 335 içme suyu deposu temizliği, 18 bin 240 foseptik çekimi gerçekleştirildi. İçme suyu noktasında sıkıntı yaşanan yerlere de 7 bin 115 defa su tankeri ile içme suyu temini yapıldı.

EKİPLER 7/24 SAHADA

Sağlıklı ve sorunsuz altyapı hizmeti için ekiplerin gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “4.5 yıldır altyapıya yaptığımız yatırımlar, elde ettiğimiz başarı ve ivme yaşanan arızalarda da düşüşe neden oldu. İlimizin dört bir yanında altyapı konusunda hummalı bir çalışma içerisindeyiz. 4.5 yıldır yerin altını ilmek ilmek işliyoruz. Ekiplerimiz kırsalda adım atmadık mahalle bırakmadı. Bölge bölge, nokta nokta, dağ-taş demeden görev yapıyor ve halkımıza hizmet etmenin büyük bir onurunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmak için var gücümüzle çalışmaya davam edeceğiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SASKİ’DEN HIZLI ÇÖZÜM EKİPLER 7/24 SAHADA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin