1. Haberler
  2. Güncel Haberler
  3. Çarşamba Haber
  4. HAKEM KARARLARI TÜRK FUTBOLUNU YIPRATIYOR

HAKEM KARARLARI TÜRK FUTBOLUNU YIPRATIYOR

featured

Samsunspor’un Avrupa’daki başarısı gurur veriyor

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, Samsunspor’un son dönemdeki başarılarına değinerek, “Samsunspor’umuz son iki yıldır hem Türkiye liginde hem Avrupa arenasında fevkalade işler yapıyor. Bu başarılarda kulüp başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’ın üstün gayretleri büyük rol oynuyor” dedi.

yhbn

Karaca, Samsunspor’un hem şehrin hem de Karadeniz Bölgesi’nin gururu olduğunu vurgulayarak, “Samsun, Karadeniz’in en büyük şehridir. Bu yüzden Samsunspor, yalnızca bir futbol kulübü değil; bir bölgenin, bir tarihin ve bir misyonun temsilcisidir” ifadelerini kullandı.

“Hakem kararları Türk futbolunu yıpratıyor”

Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray – Samsunspor maçında yaşanan penaltı pozisyonuna sert tepki gösteren Başkan Karaca, hakem kararlarının artık kamuoyunu rahatsız eder hale geldiğini belirtti.

Karaca, “Galatasaray camiasına hiçbir sözümüz yok. Ancak Samsunspor’umuzun açık penaltısının verilmemesi, VAR hakemlerinin de müdahale etmemesi büyük bir hak kaybına yol açtı. Bu durum yalnızca Samsunspor’u değil, Türk futbolunun adalet duygusunu da zedeliyor” dedi.

“TFF etkin kararlar almalı”

Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulunan Karaca, “TFF’nin bu konularda etkin ve caydırıcı kararlar alması gerekiyor. Samsunspor gibi geçmişi başarılarla dolu, Türkiye’nin yüz akı bir takımın böyle mağdur edilmesi kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Başkan Karaca, Samsunspor’un yıllardır büyük emek ve alın teriyle başarıya ulaştığını belirterek, “Bu kadar gayret eden, bu kadar ter döken bir camianın hakem hatalarıyla önü kesilmemeli. Bu durum sadece Samsunspor’a değil, Türk spor kamuoyuna da zarar verir” dedi.

“Taraftarlarımızı AEK maçına davet ediyorum”

Karaca, UEFA Konferans Ligi’nde liderliğini sürdüren Samsunspor’un Perşembe günü AEK ile oynayacağı maça da dikkat çekti.

“Taraftarlarımızı 33 bin kişilik stadı tamamen doldurmaya davet ediyorum. Şimdi takıma sahip çıkma zamanı. Sadece seyirci değil, gerçek bir taraftar olalım. Hep birlikte Samsunspor’umuzun Avrupa’daki yolculuğuna güç katalım,” dedi.

“Yüksel Yıldırım ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum”

Konuşmasının sonunda Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a ve futbolculara teşekkür eden Karaca, “Sayın Yüksel Yıldırım Bey’e ve sahada ter döken futbolcularımıza bize bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bu şehir onlarla gurur duyuyor,” şeklinde konuştu.

Başkan Refaettin Karaca, Türk futbolundaki hakem hatalarına dikkat çekerek adil yönetim ve güçlü birliktelik çağrısı yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin