featured

BAŞKAN KILIÇ’TAN 10 KASIM MESAJI

service

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç mesajında, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85’inci yıl dönümünde özlem ve saygıyla anıyoruz” dedi.

10 Kasım’larda Büyük Önderimizin aramızdan ayrılışının büyük hüznünü yaşarken, ‘En büyük eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin bu yıl 100’üncü yılını kutlama onurunu yaşıyoruz” diyen Başkan Kılıç, “Bugün Türkiye Cumhuriyetinde bağımsız ve özgür bir şekilde hayatımızı devam ettiriyorsak bunu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, sayısız şehitlerimiz ve gazilerimiz ile adı duyulmamış kahramanlarımıza borçluyuz.

Atatürk ömrünü vatana adamış, hayatı boyunca milleti için çalışmış, önemli bir komutan ve devlet adamı olarak adını, tarihimizin sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir liderdir.

Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ne olan bağlılığımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güçlenerek devam edeceğine yürekten inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti, geçmişinden aldığı güçle tüm engelleme teşebbüslerine rağmen sağlam adımlarla ilerlemeyi ve büyümeyi sürdürmektedir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da yaktığı istiklal meşalesi ile ezelden beri hür yaşamış milletimizin adeta küllerinden yeniden doğarak ayağa kalkmasını ve kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini kırmasını sağlamış ve en büyük eserim dediği Cumhuriyeti kurarak bizlere emanet etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde, yol arkadaşları ile tüm şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha saygıyla yâd ediyorum.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN KILIÇ’TAN 10 KASIM MESAJI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin