featured

BAŞKAN DEVECİ,DEN 10 KASIM MESAJI

service

“Bir büyük lideri, bir bilgeyi, bir siyasi ve askeri dehayı, bir devrimciyi, çok büyük bir vatan ve millet sevdalısını anıyoruz bugün…

Tüm hayatını ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ ilkesine dayandıran Büyük Atatürk; kurduğu demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ile özgürlük mücadelesi veren ulusların da umudu olmuştur. Bu ilkenin ne denli değerli olduğunu, dünyanın birçok noktasında yaşanan kan ve gözyaşı ile en acı şekilde deneyimlemeye devam ediyoruz. 100 yılını dolduran Cumhuriyetimizin temelini oluşturan bu felsefe, Önderimizin ileri görüşlülüğünün de en önemli göstergelerinden biridir.

Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinin liderliğinde; özgürlük tutkusunu, eğitimden sosyal hayata birçok alanda yaptığı devrimlerde akıl ve bilime inancını; çağdaş, demokratik bir yönetime geçerken de insan haklarına duyduğu saygı Cumhuriyetimizin de temelini oluşturdu. Tüm bu ilkeler ışığında, büyük devrimcinin yolundan sonsuza dek yürümeye devam edeceğimizi bugün bir kez daha haykırıyoruz.

Ondan aldığımız azim ve cesaretimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Onun bize bıraktığı yol haritasını takip etmeye, Cumhuriyetimizin ilke ve devrimlerinin en büyük savunucuları olmaya devam edeceğiz.

Hem hüzün hem de onur günümüz 10 Kasım’da; Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN DEVECİ,DEN 10 KASIM MESAJI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin